Alates 1.05.19.a. pikapäevarühma laste toitlustamine on tasuta. Toitude valmistamiseks vajalike toiduainete tellimine toimub päev varem, mistõttu pakutakse tasuta toitu vastavalt lastevanemate avalduste alusel koostatud nimekirjale.

Pikapäevarühma tasuta toidu registreerimise avalduse vormi leiate: https://tuleleek.ee/tkvg/

Avaldus palume saata e-aadressile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kui laps puudub pikapäevrühmast, siis palume kindlasti sellest teavitada sööklat.

Tähelepanu: kui Teie laps ei tule kahe nädala jooksul sööma, siis ta kustutatakse tasuta toidu saajate nimekirjast. Uuesti nimekirja ennistamiseks on vaja lapsevanema poolt esitada uus avaldus.

Tasuta toitlustamine võimaldatakse eelnevate võlgnevuste puudumisel. Palume võlgnevused (alates september 2018 kuni märts 2019) toitlustamise eest ära tasuda. Laekunud ettemaksed tagastame samale kontole, kust makse on teostatud.

 

Informatsioon: 53092492 Natalja Katõševa või e-kirja teel: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.