Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasiumi reeglid, mis aitavad meie koolis COVID-19 riske maandada, kehtivad kuni 12.06.2021:

1. Kui olete viibinud välisreisil, siis tuleb viibida 14 päevases karantiinis. Karantiini ajal kooli mitte tulla. Karantiinis olekust teavitada klassijuhatajat.

2. Haigena kooli mitte tulla! Vähemategi külmetus/viirushaiguste tunnuste ilmnemisel (nohu või köha või palavik) jääb õpilane kindlasti koju. Edasise osas konsulteerida perearstiga, taotleda COVID-19 testi tegemist.

3. Kui õpilase COVID-19 diagnoos leidis kinnitust, teavitab lapsevanem sellest kohe klassijuhatajat. Haigusjuhust informeerib klassijuhataja antud klassi õpilasi ja vanemaid, õppealajuhatajat ja direktorit. 

4. Kui õpilane tunneb koolipäeva jooksul, et ta on haigestunud, tunneb ennast halvasti, peab ta pöörduma kohe kooliõe poole, kes järgib kehtestatud isoleerimise nõudeid ning teavitab seejärel õppealajuhatajat, klassijuhatajat, lapsevanemat.

5. Saabudes koolimajja, enne garderoobi sisenemist, desinfitseerida käed desojaamas. Õppepäeva jooksul, sh peale WC kasutamist, enne söömist, pesta korduvalt käsi vee ja seebiga. Soovitav on võtta kaasa isiklik pudel desinfitseeriva kätegeeliga, mida saab vajadusel kasutada.

6. Kõigis kooli ruumides toimuvates tegevustes tuleb järgida üldisi ohutusmeetmeid – maskid, kätepesu, hajutamine 2+2, minimaalsed kontaktid, võimalikult väikesed rühmad, ruumide õhutamine, liikumisteede isoleeritus jne.

7. Meie koolis on maskikandmise kohustus. Maski ei pea kandma alla 12-aastased õpilased ja juhtudel, kui see ei ole tervislike põhjuste (nt hingamisraskuste, teatud psüühikahäirete, allergiate) tõttu võimalik, teavitades kalassijuhatajat.

Info: Tatjana Jessina, kooli medõde See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.